Egyéni konzultáció

Egyéni konzultáció​

Az egyéni konzultáció során személyre szabottan tudunk beszélgetni a G-ponti területet érintő kérdésekről.

A g-pont valójában az úgynevezett női prosztata. Minden nőnek van g-pontja, ahogyan minden férfinak van prosztatája, így tehát az ejakulálás képessége is minden nő számára adott. Hogy ez valóban meg is történjen, sok nő számára csak erre az információra van szüksége, és arra hogy “validálva” legyen ez a fajta orgazmusa, és már működni is fog nála, de az is lehet hogy kell majd egy kis otthoni gyakorlás is hozzá.

Amiről tudok tájékoztatást adni a hozzám fordulóknak:
– a g-pont a női prosztata, mellyel minden nő rendelkezik
-a g-pont elhelyezkedése 
-a női ejakulátum ősi kultúrákon átívelő történelme 
-a női ejakulátum íze, illata, kémiai összetétele és mennyisége
-miért van az hogy a nők egy része nem ejakulál, míg mások igen?
-hogyan stimuláld a  g-pontot az ejakulátum termelődése érdekében?
-a csikós orgazmus és a g-ponti orgazmus közötti különbségek
-a g-pontot stimuláló és az ejakulátum termelését fokozó szexuális pozitúrák

 A hozzám forduló nők, férfiak vagy párok feltehetnek kérdéseket, és tanácsot kérhetnek saját tapasztalataikkal kapcsolatban.

Ára: 1 óra: 15.000 Ft​

Egyéni gyakorlati oktatás​

Nőknek illetve pároknak

A legfontosabb elméleti ismeretek és egyéni igények megbeszélése után megmutatom azokat a gyakorlatokat, melyet Deborah Sundahl amerikai szex edukátor dolgozott ki a g-pont felfedezésére és felébresztésére. A gyakorlás során a nők saját maguk érintik a g-pontjukat, a párban érkezők esetén pedig felváltva a pár tagjai. Ezek finom, elmélyült, bevezető gyakorlatok lesznek.

Mivel ez egy egyéni oktatás, igyekszek nagyon bizalmas, biztonságos teret tartani számodra/számotokra, mely lehetővé teszi, hogy megnyílj, és gátlások és szégyen-érzet nélkül merd a gyakorlatokat csinálni. Segítek benne, hogy a nők megtalálják és visszahódítsák szexualitásuk eme központi, mégis rejtett elemét, illetve a férfiak megtanulhatják, hogyan támogathatják partnerüket ebben a folyamatban. Sok nő számára csak erre az információra van szüksége, és arra hogy “validálva” legyen ez a fajta orgazmusa, és már működni is fog nála, de az is lehet hogy kell majd egy kis otthoni gyakorlás is hozzá. Fontos, hogy türelmes legyél magaddal, és ne legyeneke elvárásaid. A nőknek amúgy is általában tanulniuk kell az orgazmust, de az elméleti és gyakorlati alapok mindenképp meglesznek hozzá, és az orgazmus-készség fejlesztheő.

Időtartam: 1,5 óra Ár: 25.000 Ft

IMG_1595 copy