Magamról

Erőss Mária Klára vagyok Tantra masszőz Szex oktató

A Tantra számomra a szexuális energia gyógyító energiává való átalakításáról szól érintéssel ,imaginációval,jógával és az Isten iránti odaadással.
Amennyiben szeretnéd  megtapasztalni a tudatos gyönyörteli érintés tápláló és átalakító erejű hatását akkor jó helyen jársz.

A masszázsom minden esetben egy picit más,nincs bevett koreográfia ,a keretet a ráhangolódó rituálé és a közös meditáció adja.

Ráhangolódás után engedem hogy érintéseim  az erotikus lelkesültség energiája vezesse,amit az autentikus Tantra hagyományokban gyógyító erőnek tartunk.

Egyéni tantrikus masszázzsal 
Páros tantra masszázzsal 

Yoni
Lingam masszázs oktatással
Prosztata masszázs oktatással  foglalkozom.

Húsz éve foglalkozom masszázzsal az érintés és a szexualitás az az életterület ahol a legnagyobb csodákat és poklokat jártam meg ,az egyik számomra legfontosabb tanuló terep összes fájdalmával ,szeretetével és szentségével.

Húsz éve volt egy -a Kashmiri Sivaizmus szerint isten általi  beavatásnak  nevezett transzcendens élményem ,egy Unio Mystica állapotba zuantam szeretkezés közben, ez terelt a spirituális útra plusz az élénk jósálmok ,amik gyerekkorom óta jöttek.

Tantrikus masszázst Michaela Riedl svájci tantrikus bodyworker (és szintén zenész :-)))től tanultam ,továbbá tanultam Neal Wecker new yorki szomato szex edukátortól is.
Jelenleg Reikivel is foglalkozom és egy teljesen új formátumú Nlp és Gestalt
alapú coaching módszert tanulok.

Emellett hobbim a hang drumozás mivel első szerelmem a zene volt(zongora) ,továbbá egy nagyon izgalmas önismereti podcast van előkészületben ,aminek többedmagammal vagyok az anyukája.