Magamról

Vigh Kriszta vagyok, tantra masszőz, szex edukátor.

A szexualitás és az érintés mindig is fontos szerepet játszottak az életemben. 19 éves koromban végeztem az első masszás-tanfolyamom, és azóta mindig maszíroztam.

Az azóta eltelt évek alatt sok más masszázstanfolyamot is elvégeztem, és én is nagyon sok masszázst kaptam. Az érintés rendkívül fontos számomra, és szerintem minden ember számára, mégha legtöbben erre nem is tudatosak. Amikor lebénult gerincsérült betegekkel dolgoztam, kitaláltam nekik is egy kerekesszékből elérhető masszázst. Mivel ők fizikailag sérültek voltak, szerintem sokkal nagyobb igényük volt az érintésre, főleg mivel az intimitás is hiányzott az életükből.

Később többféle energetikai gyógyítást és testkezelést tanultam (Pránanadi, Access, stb.) ma már ezeket az energiákat is használva a masszázsaim során.

2011-ben ismerkedtem meg a tantrával hazai workshopokon keresztül, és azóta a tudatos intimitás az életem fontos részévé vált. 2013-ban elvégeztem Szentesi Szilvi (Bliss) Intimitás Művész képzését és Neal Wecker, itthon is ismert amerikai szex coach-ot több alkalommal is tolmácsoltam idehaza.

_DSF1185_color_jav

Még az egyik hobbimba, a festészetbe is belecsempésztem az erotikát, a szexualitást: 20 éves koromban gyakorlatilag pornóképeket festettem olajjal. Tetszettek a testhajlatok, a vonalak, és ugyanúgy szerettem volna megörökíteni ezeket a testtájakat, mintha portrét festettem volna. Egyszerűen szépnek találtam a testünk intim részeit is, a hajlatokat, és úgy gondoltam: miért ne lehetne ezt művészi formába önteni. Még Európa egyik legnagyobb erotikus műkincs-gyűjtője is vásárolt a képeimből.

Közben sokat utaztam, és külföldön is éltem sok éven keresztül, legtöbbet az Egyesült Királyságban, de éltem Thaiföldön és Amerikában is. Az utazás és más kultúrák megismerése az egyik legjobb és leg élvezetesebb módja számomra a fejlődésnek és a növekedésnek.

2018-ban elvégeztem Deborah Sundahl amerikai szex edukátor “g-pont orgazmus és női ejakuláció” oktatói képzését, ami bővítette a szexualitással kapcsolatos ismereteimet.

2019-ben elvégeztem egy NLP coach képzést, ami rengeteg eszközzel bővítette az eszköztáramat mások segítéséhez.

Életemet sikerült már többször áttranszformálni, és egy magasabb szintre emelni. Rendkívül hálás vagyok, ha arra gondolok, hogy azt csinálhatom, amivel a legjobban szeretek foglalkozni, és ami iránt lelkes tudok lenni. Imádok emberi testeket érinteni, ezáltal hatva az érzésekre és a Lélekre is, ami egy magasabb aspektusa Lényünknek. Hiszem, hogy az érintésen keresztül sokminden meggyógyítható. Sokrétű tapasztalataimmal szeretnék másokat segíteni, inspirálni a szexualitás minden területén. Várlak szeretettel masszázsaimon, workshopjaimon és egyéni konzultációkon illetve oktatásokon.